Per 08-04-2024 zal mw J. (Jozien) Tanis als 3e jaars huisarts in opleiding op locatie Hellum werkzaam zijn ((lees verder->) Nieuws

Huisartsenpraktijk Sluijs

Instructie patiëntenportaal

Om gebruik te maken van het patiëntenportaal dient u zich eenmalig aan te melden.

Let op het account dat u aanmaakt, is uniek en persoonsgebonden. U kunt dus niet als partners/familieleden/huisgenoten van hetzelfde email-adres gebruik maken. U dient dus een EIGEN email-account te gebruiken. Dit is door de ontwerpers van het programma om veiligheids- en privacyredenen gedaan. Hebt u geen eigen email-account: geen probleem deze is tegenwoordig zeer gemakkelijk te verkrijgen.

Om u als nieuwe gebruiker aan te melden voor het patiëntenportaal  klikt u op de homepage op in het linker rode vak met het kopje patiëntenportaal op de link registreren/inloggen patiëntenportaal.

Nadat u zich hebt aangemeld en door ons bent geaccepteerd kunt u 24/7 van de 3 diensten binnen het portaal gebruik maken: het aanvragen van een herhaalrecept, het aanvragen van een E-consult en het zelf een afspraak maken bij een van de huisartsen .

Voor het maken van een afspraak is 10 minuten ter beschikking gesteld. Mocht u meerdere dingen te bespreken hebben die meer tijd dan 10 minuten vragen, verzoeken we u vriendelijk dit NIET zelf in te plannen maar via de assistentes een dubbele afspraak te plannen (LET OP: per werkweek is slechts een beperkt aantal plekken opengesteld).

Nadat u bent ingelogd ontvangt u per mail vrijwel direct een sessiecode. Deze code (die ook is ingebouwd om veiligheidsredenen) kunt u doorgaan. U klikt op een van de 3 gewenste diensten en doorloopt stap voor stap de aangegeven procedure: dit wijst zich haast vanzelf. Lukt het u niet,aarzel dan niet om ons even te bellen voor nadere uitleg.

Let wel er dient per patiënt te worden ingelogd. U kunt niet voor een heel gezin op een naam inloggen en van het portaal gebruik maken.