LET OP MAANDAG 18 SEPTEMBER 2023 ZIJN ER ASFALTEERWERKZAAMHEDEN AAN DE HEERENHUISWEG. EEN GROOT  DEEL VAN DE DAG ZAL HET PRAKTIJKGEBOUW  VANAF DE HOOFDWEGZIJDE EN VANAF DE SCHILDMEERZIJDE MET DE AUTO NIET BEREIKBAAR ZIJN. ER ZAL IN EEN LOOPPAD VANAF DE HOOFDWEGZIJDE VOORZIEN WORDEN.  KOMT U TOCH MET DE AUTO  DAN GAARNE AAN DE HOOFDWEG OF AAN DE POPULIERENLAAN EEN PARKEERPLEK ZOEKEN EXCUSES VOOR HET ONGEMAK

Huisartsenpraktijk Sluijs

Instructie patiëntenportaal

Om gebruik te maken van het patiëntenportaal dient u zich eenmalig aan te melden.

Let op het account dat u aanmaakt, is uniek en persoonsgebonden. U kunt dus niet als partners/familieleden/huisgenoten van hetzelfde email-adres gebruik maken. U dient dus een EIGEN email-account te gebruiken. Dit is door de ontwerpers van het programma om veiligheids- en privacyredenen gedaan. Hebt u geen eigen email-account: geen probleem deze is tegenwoordig zeer gemakkelijk te verkrijgen.

Om u als nieuwe gebruiker aan te melden voor het patiëntenportaal  klikt u op de homepage op in het linker rode vak met het kopje patiëntenportaal op de link registreren/inloggen patiëntenportaal.

Nadat u zich hebt aangemeld en door ons bent geaccepteerd kunt u 24/7 van de 3 diensten binnen het portaal gebruik maken: het aanvragen van een herhaalrecept, het aanvragen van een E-consult en het zelf een afspraak maken bij een van de huisartsen .

Voor het maken van een afspraak is 10 minuten ter beschikking gesteld. Mocht u meerdere dingen te bespreken hebben die meer tijd dan 10 minuten vragen, verzoeken we u vriendelijk dit NIET zelf in te plannen maar via de assistentes een dubbele afspraak te plannen (LET OP: per werkweek is slechts een beperkt aantal plekken opengesteld).

Nadat u bent ingelogd ontvangt u per mail vrijwel direct een sessiecode. Deze code (die ook is ingebouwd om veiligheidsredenen) kunt u doorgaan. U klikt op een van de 3 gewenste diensten en doorloopt stap voor stap de aangegeven procedure: dit wijst zich haast vanzelf. Lukt het u niet,aarzel dan niet om ons even te bellen voor nadere uitleg.

Let wel er dient per patiënt te worden ingelogd. U kunt niet voor een heel gezin op een naam inloggen en van het portaal gebruik maken.