We willen u graag wijzen op de pilot uw gegevens beschikbaar op de SEH, een proef in samenwerking met het OZG en het Martini Ziekenhuis lees meer Nieuws

Mondkapjes in praktijk:

Vanaf 2 mei 2022 is er  geen verplichting meer tot het dragen mond-neus-masker in praktijk  maar let wel : het staat een ieder vrij het wel te doen. Ook, wij als personeel, zullen onder bepaalde omstandigheden toch een masker dragen. Lees meer:  Nieuws

Huisartsenpraktijk Sluijs

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: van 08.00-17.00 uur. (*op donderdagmiddag geldt er een waarneemregeling)

Houd u voor planbaar onaangekondigd bezoek aan de praktijk rekening met 2 pauze momenten: 10.30-11.00 uur en 12.30-13.15. De balie is dan niet gegarandeerd bemand. Voor spoedgevallen zijn we altijd bereikbaar.

Er zijn twee spreekuurblokken: ’s morgens en ’s middags. Voor het maken van een afspraak op het spreekuur of het aanvragen van een visite verzoeken we u zoveel mogelijk voor 10.00 uur ‘ s morgens te bellen.

 

Op donderdagmiddag na 12.00 uur:

Voor de donderdag middag geldt een waarneemregeling met de praktijk  uit Woldendorp (Dr. Gerrits). Na 12.00 uur hoort u via de telefoonbeantwoorder wie die middag de dienstdoende huisarts is voor dringende zaken. De apotheek is wel geopend!

 

In de avond- nacht- en weekenduren zijn we aangesloten bij de CDDG.

Telefoonnummer: 0900-9229